Ali razmišljate o novi fasadi? Na trgu obstaja precej različnih fasadnih sistemov. V tem članku vam bomo predstavili enega izmed bolj popularnih in sicer fasadni sistem Demit.

V kolikor se zanimate za izdelavo fasade, vam priporočam, da si pogledate spletno stran podjetij oziroma fasaderstva, ki se ukvarja s tem. Za več informacij o fasadnih sistemih si lahko pogledate spletno stran fasad Demit ali pa fasaderstva Oblak. Priskrbite si kakovostno izdelano fasado, ki bo ščitila in krasila vaš objekt še dolga leta.

Osnovna dejavnost podjetja Demit je proizvodnja veziv in malt za izdelavo toplotnoizolativnih kontaktnih fasad in pa prodaja ter v nekoliko manjšem obsegu tudi izvedba samih fasadnih sistemov pod blagovno znamko Demit. Neprekinjen razvoj in raziskave poskrbijo za stalno posodabljanje in pa uvajanje vedno bolj novih materialov, širok nabor barv in struktur dekorativnih ometov. Pomembna je torej kakovostna ponudba, katera pa je nadgrajena tudi z brezplačnim svetovanjem strankam podjetja, usposabljanjem izvajalcev fasad in pa seveda tudi z nadzorom nad izvajanjem fasad Demit. Le tista fasada, ki bo pravilno izdelana, bo namreč trajna in pa lepa.

Fasada oziroma investicija v fasado je lahko velik finančni zalogaj, zato pa je pomembno, da kot stranka veste, da je investicija za katero ste se odločili, prava in tudi varna naložba. Dolgoletno proizvajanje in vgrajevanje Demit fasade pa lahko zagotovi kar najmanj 30-letno življenjsko dobo glede na trajnost ter funkcionalnost fasade. Izdelava fasade je zelo pomembna, saj nam fasada ne služi le kot estetski element zgradbe, ampak fasada opravlja še več nalog. Glavne naloge fasade so namreč toplotna in požarna zaščita, zvočna izolativnost, zdravo bivalno okolje, manjša poraba energije, preprečevanje toplotnih mostov, ohranjanje vrednosti nepremičnine in še kaj.