Podjetje Roletarstvo Bayer nudijo celovito storitev, ki obsega proizvodnjo in vgradnjo PVC oken in vrat, vgradnjo lesenih oken in vrat, vgradnjo vseh vrst senčil, notranje PVC in zunanje ALU police, zaključna suhomontažna zidarska dela in pri menjavi starih oken za nove nudijo tudi demontažo in odvoz starih oken. Vsa dela izvedejo od začetka do konca in z izkušenimi sodelavci skrbijo za natačnost izdelave in vgradnje ter se posvetijo izbolšanju vaših želja. V podjetju se trudijo, da vam za vaš vloženi denar ponudijo le najboljše materiale in storitve. Njihovi izdelki so izdelani v skladu s SSIT EN 14351-1:2006, prvo preizkušanje tipa(ITT) je opravil akreditirani laboratorij IFT Rosenheim, Institut für Fenstertechnik e.V., Theodor-Gietl-Straße 7-9, 83026 Rosenheim.

Podjetje ima Certifikat bonitetne odličnosti AA, kar pomeni, da spada med 3.04 odstotke slovenskih poslovnih subjektov, ki predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan posloniv subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Ima tudi Certifikat Slovenske kakovosti za proizvodnjo in montažo PVC stavbnega pohištva ter montažo senčil in Certifikat Excellent SME, ki ga podeljuje Gospodarka zbornica Slovenij in predstavlja podjetju priznanje za minulo delo, poslovnim partnerjem in kupcem pa zanesljivost in varnost. Prejeti certifikati jim dajejo še nadaljno spodbudo pri njihovem delu.

Če želite najbolšo kvaliteto oken, vrat ali senčil za vašo novogradnjo ali si želite zamenjtai vaša star okna, vrata ali senčila za izdelke visoke kakovostne, narejene v Sloveniji, je podjetje Roletarstvo Bayer, vaša najboljša izbira.

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate podrobnosti njihove široke ponudbe oken, vrat in senčil, lahko pa najdete tudi posebne akcije za nekatere vrste izdelkov.