Parfumi so danes veliko bolj uporabljeni, kot pa v preteklosti. Parfumi imajo različne vonje, ki so všeč vsaki osebi. Znamka Hugo Boss izdeluje parfume tako za ženske kot tudi za moške. Najbolj prodajani parfumi Hugo Boss so:
– In Motion Orange
– Hugo Boss XY

Parfum Hugo Boss In Motion Orange je svež, senzualen moški vonj za aktivne moške. Vsebuje citrusne note s kančkom cimeta in muškatnega oreha, rdeč ribez pa sestavlja ta čudovit, svež in športen vonj. Pafrum Hugo Boss XY je aromatična nota, ki nudi svežino. Ta parfum je namenjen ambicioznim moškim, ki si želijo nekaj več. Vsebuje mint in baziliko, ki dajeta svežino, prav tako pa je primeren za vsak letni čas. Med ženskimi parfumi pa so najbolj prodajani:
–  Boss Femme
– Deep Red
– Intense
– Hugo Boss XX

Parfum Hugo Boss Femme nudi mladosten in svež vonj, a hkrati hladen in strog. Vonj je cvetlično saden (vanilija, mandarina, kivi, mango), sodoben in uravnotežen. Ta parfum je namenjen mladim ženskam, ki za svojo strogostjo skrivajo ljubezen in pa toplino. Parfum Deep Red nudi senzualen, saden (črni ribez, mandarina, vanilija) in cvetličen vonj za ženske. Parfum Intense ima čist in privlačen vonj. Osnovna nota parfuma sta vanilija in vrtnica.

Ponudbo najdete tu: http://www.ilike.si/hugo-boss.

Vse te parfume lahko dobite v spletni parfumeriji. Spletna parfumerija je trgovina s parfumi, le da se te prodajajo preko interneta. Na razpolago imate veliko parfumov, več znamk. Cene v spletni parfumeriji so za nekaj evrov nižje, kot pa v drogerijah.