Spletne strani se ukvarja z izdelavo spletnih strani, fotografiranjem in svetovanjem iz različnih področij informacijskih tehnologij.  Ni podjetje, pač pa le zaščitni znak “freelancerja” Primoža Ciglerja, spletnega oblikovalca in programerja.

Svojim strankam nudi celovite rešitve s področja spletnih strani, jim svetuje in nudi popolno podporo za že narejene strani.  S pridom izkoristi prosto dostopna orodja na spletu, s čimer bistveno pripomore k nižji ceni storitev in krajšemu realizacijskemu času.  Seveda tudi redno donira za vsa orodja, ki jih uporabi v komercialne namene, oz. kupi licenco, saj spoštuje avtorske pravice ter trud drugih.  V največji meri programira s PHPjem, obvlada HTML, CSS, SQL, zadnje čase se aktivno uči javascript ( jQuery).

S fotografiranjem se ukvarja že veliko let in si lasti profesionalno fotografsko opremo (Canon 40D z različnimi objektivi, bliskavicami, odbojniki).  Zaveda se, kako pomembno vlogo imajo fotografije pri spletni predstavitvi, zato najbolje ve, kakšne fotografije mora posneti, da bodo lepo sovpadale s stranjo.

Kontakt je na voljo na njegovi spletni strani.