Učenje tujih jezikov je za nekatere zabavno, spet za druge ne. Za slednje obstajajo različni načini kako pridobiti znanje novega jezika, ali pa okrepiti znanje jezika, ki ga že poznate. Tečaji tujih jezikov so dandanes najpopularnejša izbira za osvojevanje novih jezikov. Več o tem pa v članku.

Podjetje Sterling vam nudi kvalitetne tečaje angleščine, priprave na izpite Cambridge, poslovno angleščino, učenje angleščine preko spleta, prevajanje in poučevanje angleščine. Tečaji za podjetja so oblikovani posebej za vašo podjetje, tako da boste zadovoljni vsi. Nudijo vam tri poslovne kvalifikacije BEC Preliminary, BEC Vantage in BEC Higher, priprave pa obsegajo do 100 ur oziroma do 27 tednov učenja. Vsebina tečaja se nanaša na poslovne vsebine, kot so struktura podjetij, sejmi, zaposlovanje, trgi, finance ipd. Nudijo vam tudi učenje preko spleta, kjer boste vaše znanje angleščine še bolj okrepili tako, da napišete nalogo, mentor pa vam jo oceni oziroma poda povratne informacije, da se lahko izboljšate. Izberete pa si lahko tudi Angleščina 1 na 1 (možno tudi 2 na 1), kjer mentor uči vas in vašega prijatelja. Tako boste zmanjšali stroške, učenje angleščine pa bo bolj zabavno. Da pa bi lahko ugotovili kakšen program je primeren za vas, vam ponujajo, da rešite brezplačen test angleščine, ki je dostopen na njihovi spletni strani sterling.si. Prav tako pa je v njihovi ponudbi tudi priprave na Cambridge izpite, ki pa jih danes zahteva že vsako mednarodno podjetje. V primeru, da izpita ne boste opravili vam ponujajo povračilo celotne kupnine torej 100% vračilo denarja. V tečaj pa imate vključeno dva mentorja, uvodni tečaj slovnice, plačilo na obroke ter najboljšo ceno na uro v Ljubljani.

Kontaktirajte podjetje Sterling preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete na spletni strani sterling.si in z veseljem vam bodo pomagali. Njihovi učitelji angleščine so kakovostni, izkušeni ter z zadovoljstvom opravljajo delo, zato ne odlašajte in izboljšajte kakovost svojega znanja angleščine.

Je učenje angleščine možno samostojno?

Povsem možno je, da se angleščine naučite tudi sami. V veliko pomoč so vam lahko raznorazne vsebine na spletu, ali pa video posnetki na portalu Youtube. Recimo tale