Prevajalsko agencijo Ibidem sestavlja mednarodna mreža kar 577 vrhunskih prevajalcev, lektorjev in pa tolmačev. Ta mreža vam nudi celoten spekter prevajalskih storitev in sicer kar v 110 jezikih. Osnovne dejavnosti podjetja Ibidem so prevajanje iz angleščine v slovenščino, prevajanje ostalih jezikov, lektoriranje slovenskih in tujih besedil, sodno prevajanje in tudi overovitev prevodov, konsekutivno in simultano prevajanje itd. Številni prevajalci, ki sestavljajo podjetje, vam storitve prevajanja zagotovijo hitro, predvsem pa je pomembno to, da vam zagotavljajo prevod, katerega boste oddali iz svojih rok brez skrbi.

Pomembno je, da se prevajalci zavedajo, da je kakovost prevoda pomembna ravno toliko kot pravočasna in zanesljiva dostava prevoda. Kaj so torej razlogi, zakaj bi se odločili ravno za storitve prevajacev iz prevajalske agencije Ibidem? Prvi razlog je to, da se podjetje lahko z velikim številom opravljenih projektov pohvali z zaupanjem, ki ga gojijo stranke do podjetja. Drugi razlog je to, da je kakovost za prevajalce omenjenega podjetja samoumevna, kar pomeni kakovosten, pravočasen in cenovno ustrezen prevod, pri katerem sodeluje več strokovnjakov. Prevajalska agencija Ibidem vam je tudi vedno na voljo, tudi izven delovnega časa, v kolikor gre za nujen primer. Poleg tega pa se podjetje zaveda tudi tega, da v današnjem poslovnem svetu stranke potrebujejo hitrega partnerja, pri svojem delu pa vam nudi celostno storitev.

V kolikor torej potrebujete omenjene storitve in si želite, da delo opravijo kar najboljši prevajalci, je podjetje Ibidem pravi naslov za vas. Obiščite spletno stran in si preberite ponudbo podjetja ter kontaktirajte strokovno ekipo in se dogovorite za prevod kakršnegakoli besedila.