Spar Slovenija je del mednarodne verige trgovin Spar, prisotne v več kot 32 državah po vsem svetu. Zaščitni znak podjetja Spar je jelka, kajti samo ime De Spar po nizozemsko pomeni jelka.

V svoji ponudbi vam Spar ponuja veliko izbiro lastnih in ekskluzivnih znamk, ki jih odlikuje odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Da boste deležni še dodatnih ugodnosti in popustov, si zagotovo morate priskrbeti še Spar plus kartico in že lahko začnete zbirate prihranke. V Sloveniji je danes že 88 trgovin, od tega 32 supermarketov Spar, 42 hipermarketov Spar, 13 megamarketov Interspar in 1 trgovino Spar City.

V Mariboru sta kar po dva megamarketa Interspar, eden je v nakupovalnem središču Europark (več informacij na naslovu http://www.europark.si/si/interspar-maribor) , drugi pa v nakupovalnem centru Qlandia. Megamarketi Interspar so Sparove trgovine največjega tipa, kjer vam na več kot 4.000 m2 ponujajo več kot 32.000 kakovostnih izdelkov, od živil pa vse do gospodinjskih in tehničnih izdelkov, igrač, izdelkov za šport in prosti čas … Obiščite Interspar Maribor in zagotovo boste lahko rekli »Dobro zame«.