Vedeževanje v povezavi z intuicijo

Posted on november 26th, 2010 in Nadnaravno | Komentarji so izklopljeni za Vedeževanje v povezavi z intuicijo

Kaj je intuicija?

Intuicija po definiciji pomeni takojšnjo in instinktivno zaznavo resnice; neposredno razumevanje brez razmišljanja. Intuicija je eno najglobljih stanj zavedanja. To ni ne čustveno ne miselno stanje. Intuicija gre čez to. Intuiciji včasih pravimo tudi šesti čut in tega ima prav vsak od nas. Ko sledimo svoji intuiciji življenje poteka usklajeno, ko pa ji ne zaupamo se v naša življenja prikradejo problemi in težave.
Z intuicijo razumemo prepoznavanje naravnih energij, njihovo delovanje in zakonitosti. Z intuicijo komuniciramo z Vesoljem, kjer je vse zapisano. Zato je vedeževanje branje vaše usode s strani vedeževalca. Usoda naj bi bila že zapisana in jo je nemogoče spreminjati. Read the rest of this entry »

Vedeževanje preko telefona

Posted on oktober 3rd, 2010 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Vedeževanje preko telefona

V današnjem času imajo ljudje na izbiro veliko načinov s katerimi lahko izvejo svojo prihodnost. Vedeževanje, ki poteka po telefonu je v današnjem času ena izmed bolj priljubljenih oblik vedeževanja saj lahko kar se da hitro izveste svojo prihodnost. Večinoma se za vedeževanje po telefonu uporablja tarot ali ciganske karte, ni pa nujno. Nekateri vedeževalci za vedeževanje uporabljajo školjčne lupine, kamenčke, kristalne sfere in podobno. Read the rest of this entry »