Vedeževanje v povezavi z intuicijo

Posted on november 26th, 2010 in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Vedeževanje v povezavi z intuicijo

Kaj je intuicija?

Intuicija po definiciji pomeni takojšnjo in instinktivno zaznavo resnice; neposredno razumevanje brez razmišljanja. Intuicija je eno najglobljih stanj zavedanja. To ni ne čustveno ne miselno stanje. Intuicija gre čez to. Intuiciji včasih pravimo tudi šesti čut in tega ima prav vsak od nas. Ko sledimo svoji intuiciji življenje poteka usklajeno, ko pa ji ne zaupamo se v naša življenja prikradejo problemi in težave.
Z intuicijo razumemo prepoznavanje naravnih energij, njihovo delovanje in zakonitosti. Z intuicijo komuniciramo z Vesoljem, kjer je vse zapisano. Zato je vedeževanje branje vaše usode s strani vedeževalca. Usoda naj bi bila že zapisana in jo je nemogoče spreminjati. Read the rest of this entry »

Vedeževanje preko telefona

Posted on oktober 3rd, 2010 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Vedeževanje preko telefona

V današnjem času imajo ljudje na izbiro veliko načinov s katerimi lahko izvejo svojo prihodnost. Vedeževanje, ki poteka po telefonu je v današnjem času ena izmed bolj priljubljenih oblik vedeževanja saj lahko kar se da hitro izveste svojo prihodnost. Večinoma se za vedeževanje po telefonu uporablja tarot ali ciganske karte, ni pa nujno. Nekateri vedeževalci za vedeževanje uporabljajo školjčne lupine, kamenčke, kristalne sfere in podobno.

Nekateri vedeževalci vedeževanja po telefonu ne priporočajo oziroma ga celo odsvetujejo češ da gre za sleparje, ki izkoriščajo nemoč ljudi in se skrivajo za telefoni. Vendar pa vedeževalci, ki izvajajo telefonsko vedeževanje temu nasprotujejo. Ena izmed slabosti vedeževanja v živo naj bi bila neka neprijetnost, ki lahko nastane če sedimo v istem prostoru z vedeževalcem. Saj odgovori, ki nam jih vedeževalec poda niso vedno prijetni. Navzoči ste ob obračanju kart in tudi sami začutite v kateri smeri bo sledil odgovor. Ko vedeževanje poteka se pretakajo medsebojne energije med vami in vedeževalcem. Mogoče pa vam že sam prostor v katerem poteka vedeževanje ne ustreza. Zato je vedeževanje po telefonu malo drugačno od vedeževanja v živo. Nekateri prisegajo, da vedeževanje po telefonu ne more nadomestiti vedeževanja v živo vendar pa spet drugi zagovarjajo da ni razlik v kvaliteti. Vedeževanje po telefonu pa naj bi imelo nekatere prednosti. Ko na primer pokličete vedeževalca po telefonu lahko to storite v zavetju svojega doma, kjer se počutite varno in dobro. Prav tako pa se na drugi strani vedeževalec nahaja v njemu prijetnemu okolju kjer se lahko kar najbolje osredotoči na svoje vedeževanje. Poleg tega vam pri vedeževanju po telefonu ni potrebno predhodno najaviti in rezervirati termina, ni vam potrebno potovati do vedeževalca in nenazadnje, vedeževanje po telefonu vam zagotavlja večjo anonimnost kot pa prisotnost pri vedeževalcu. Poleg tega je vedeževanje po telefonu hitrejše in bolj priročno saj lahko kadarkoli dvignete telefon in pokličete vedeževalca. V današnji poplavi mobilnih telefonov pa je to še enostavneje in zelo hitro.

Vedeževanje – divinacija

Posted on avgust 6th, 2010 in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Vedeževanje – divinacija

Vsak ima svoje verovanje, nekateri verjamemo v Boga, nekateri v Alaha, drugi pa verjamejo tudi vedeževalkam. Sicer imam občutek da je bilo vedeževanje bolj popularno nekaj deset let nazaj, ko so vedeževali iz kavnih usedlin, dlani, kamnov, kart in še iz marsičesa. Spomnim se da je bil nekaj let nazaj zelo popularen Danny, oziroma Dannyjeve zvezde ali nekaj podobnega. Tega mislim da ni več, zato pa priporočam obisk spletne strani divinacija.si.

Sedaj večina vedeževalcev dela preko telefona, mogoče kakšen že preko skypa :).

Če pa drugače gledam, spadajo v vedeževanje tudi razni nasveti, kako uspeti v življenju, kako živeti lepše. To pa vsakemu kdaj prav pride!