Prednost žepne štampiljke

Posted on september 3rd, 2009 in Produkti | Komentarji so izklopljeni za Prednost žepne štampiljke

Žepne štampiljke so majhnih dimenzij, zato so primerne za terensko delo in sestanke. Zelo vam lahko olajšajo tudi poslovne poti. Njihova največja prednost je seveda majhnost, saj jih lahko pospravite v žep ali pripnete na obesek za ključe. Tako jih imate vedno pri roki, kar vam zna priti prav, če je narava vašega dela mobilna. Tako lahko z žepno štampiljko hitro podpišete dokumente tudi sestankih in obiskih pri strankah.

Velikosti žepnih štampiljk so običajno pod okrog 20 mm do 50mm. Navadno so tanjše tako, da zavzamejo karseda malo prostora. Oblike in barve so zelo različne, tako da si izberite tako tip, ki vam bo najprivlačnejši, posebej če boste štampiljke nosili na ključih in bodo ujele kak pogled in vprašanje. Priporočljivo pa je preveriti količino črnila preden greste na pot, saj so njihove blazinice zaradi majhnih dimenzij lahko zdržijo manj črnila.

Izdelava štampiljk

Posted on julij 5th, 2009 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Izdelava štampiljk

Podjetje K-print se že vrsto let ukvarja z izdelavo štampiljk, vizitk, pokalov ter drugih graverskih stvari. Zaposlenih je nekje 10 delavcev, so pa tudi uradni zastpnik za tuja podjetja kot so: Trotec, Reiner, Tromark in Shiny. Pohvalijo se lahko z izjemno hitro izdelavo, saj na primer štampiljke izdelajo že v pol ure, seveda pa je vse odvisno od dogovora. Poslovalnice imajo v centru Kranja, Celju, Žalcu, Mariboru, v Kranju na Primskovem pa imajo sedež. Read the rest of this entry »