Darila za 18. rojstni dan

Posted on februar 9th, 2017 in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Darila za 18. rojstni dan

Ko kupujete darilo za slavljenca, ki praznuje 18 let in je torej ravno polnoleten, je zagotovo najbolje poiskati neko zanimivo oziroma smešno darilo. Zelo dobro darilo za 18 let je lahko majica s kakšnim zanimiv motivom ali napisom. Vsekakor je dobro, da kupite majico s takim motivom, ki ima nekaj zveze tudi s slavljencem oziroma njegovim značajem ali s stvarmi ki jih rad počne.

Polnoletnost je nekaj posebnega

18. rojstni dan ni kar tako, takrat dosežemo polnoletnost, opravimo lahko izpit za avto, dobimo volilno pravico in na splošno stopimo skozi vrata odraslega življenja, zato se takrat spodobi, da je tudi zabava primerna. Kot pa se spodobi, da je primerna zabava, pa je tu tudi obdarovanje.

Za 18. rojstni dan sicer darila ni tako težko izbrati. Ker smo takrat ravno na prelomu med odraslim in mladostniškim življenjem, je precej široka tudi paleta daril, ki ga nekomu za ta mejnik lahko podarimo. Priljubljene so tako smešne majice, darilni boni, nagajiva darila, ali kaka druga popotnica v odraslo življenje.

Poleg majic obstajajo tudi razna druga darila za rojstni dan, kot so npr. razne kape, skodelice itd. V kolikor bo slavljenec priredil tudi zabavo, je zelo dobro, da kupite tako darilo, ki ga boste lahko uporabili tudi za kakšno zanimivo igro. Kot taka darila vam priporočamo nakup pivske rulete ali druge podobne pivske igre. Če nimate radi pivskih iger, obstaja tudi veliko drugih zanimivih iger, ki jih lahko kupite kot darilo za 18 let oz. darilo za rojstni dan.

Vsekakor se splača nakupu darila posvetiti nekaj več časa, saj boste le tako lahko našli tistega najboljšega.

Kako izdelati zanimiva vabila za rojstni dan

Posted on januar 20th, 2012 in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Kako izdelati zanimiva vabila za rojstni dan

Ko govorimo o vabilih za rojstni dan, nikakor ne moremo mimo sestavljanja besedila za vabilo. Ker je to lahko zelo zahtevna naloga, vam svetujemo, da si najprej na spletu ogledate nekaj tekstovnih predlog vabil. Predvsem vam svetujemo, da si ogledate vabila za rojstni dan na spletni strani izvirno.si, kjer so vam pripravili več kot dvajset različnih tekstovnih predlog, poleg tega pa so vam na tej spletni strani pripravili tudi druga vabila, kot so npr. vabila za obletnico, abrahama, poroko in podobno.

Poleg vabila je pomembno tudi, da že vnaprej vsaj malo zastavimo potek zabave in mogoče vključimo tudi kakšne zanimive igre, kjer se boste od srca nasmejali.

Verzi za rojstni dan

Posted on avgust 11th, 2009 in Predstavitve spletnih strani | Komentarji so izklopljeni za Verzi za rojstni dan

Velikokrat se nam je že zgodilo da nismo vedeli kaj bi svojim bližnjim podarili za rojstni dan, zato vam tukaj povem možnost ki je popolnoma enostavna. Kot gotovo veste, je večini ljudi dovolj že samo da se spomnite na njih, ter mogoče kaj lepega napišete. Za takšne ljudi, so perfektni verzi za rojstni dan, skupaj s kakšnimi vašimi željami ter kakšno lepo besedo o tej osebi. Mogoče lahko vse to napišete samo na list papirja, ali pa se še bolj potrudite, ter na karton nekaj lepega narišete ter ga prepognete v voščilnico. Za posladek, dobesedno, pa lahko dodaste še kakšen bombom ali čokolado, potem bo darilo res super. Tako da, bodite izvirni.

P.s.: zelo zažhe tudi če komu na karton nalimate toliko čokolad, da nastane številka njegovih let.

Za konec pa še par verzov za rojstni dan:

Vse najboljše za tvoj rojstni dan,
veš da rada te imam,
srečne in vesele dni,
naj te spremljajo vse dni!

Veliko je takih dni,
ko sreča se ti nasmeji.
So pa tudi slabi dnevi,
zato zdaj želim ti,
da bodi srečna na ta dan,
ko praznuješ X. rojstni dan!