Prevajalska agencija ali lasten prevajalec?

Posted on avgust 20th, 2015 in Posel | Komentarji so izklopljeni za Prevajalska agencija ali lasten prevajalec?

Pred leti smo pričeli v našem podjetju nekoliko več poslovati s tujino in naenkrat je postalo zelo pomembno, da se nekateri naši dokumenti prevajajo v angleščino. Ker dela ni bilo tako malo, je posel prevzela prevajalska agencija, za katero je bilo prevajanje iz slovenščine v angleščino mala malica. Read the rest of this entry »

Prevajanje

Posted on februar 4th, 2012 in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Prevajanje

Kaj je prevajanje mislimo, da ni potrebno posebej razlagati, vsekakor pa to ni neka nepomembna zadeva. S prevajanjem se veliko srečujejo predvsem podjetniki, ki poslujejo s tujino, poslužujejo pa se ga tudi ostali. Besedila seveda lahko prevedete sami, v kolikor pa jezika v katerega želite prevesti besedilo ne znate najbolje, pa je vsekakor dobrodošlo, da prevajanje prepustite prevajalski agenciji. Večina večjih prevajalskih agencij v Sloveniji prevaja v skoraj vse evropske in tudi nekatere bolj pogosto uporabljene svetovne jezike.

Ena izmed takih agencij je prav govoto Alkemist, ki prevaja v kar nekaj več kot 100 svetovnih jezikov. Ta prevajalska agencija ima zelo veliko izkušenj na področju prevajanja in lekotriranja besedil, zato bo prevod prav gotovo zelo kvaliteten, saj vam kvaliteto tudi garantirajo.