Izris-pohistva.com prenova

Posted on avgust 27th, 2010 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Izris-pohistva.com prenova

Poleg prenove prostorov, smo se za vas lotili še prenove spletne strani.
Ponudbi smo dodali izdelavo pohištva oz. celotnega ambienta, s čimer smo dopolnili storitev izrisa ter svetovanja pri prenovi in novogradnji objektov.

3D izris je storitev ki se danes vse bolj uveljavlja. Z kvalitetnim izrisom je manj možnosti za za napačno interpretacijo vaših idej pri izvajalcu, lahko pa tudi v naprej dorečete že skoraj vse detajle.
Nekaterim je izris zelo v pomoč pri izbiri barvne kombinacije – saj lahko v naprej uskladimo barvo pohištva in barvo sten, možna pa je tudi večkratna poprava ali zamenjava barvne kombinacije. Read the rest of this entry »

Izris stanovanja

Posted on februar 3rd, 2010 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Izris stanovanja

Svetovanje, izmera objektov, izdelava tlorisnih rešitev, modelov, tekstur in rendering so le nekatere iz med naših storitev.

V kolikor se pripravljate na gradnjo, ali pa se že soočate s prvimi izzivi in problemi pri izgradnji kvalitetnega prostora za bivanje, ste gotovo že naleteli na situacijo, kjer skica ni bila dovolj za končne odločitve..

Na spletni strani www.izris-pohistva.com, vam ponujamo detajlno virtualizacijo vašega objekta.
V naprej lahko točno pozicioniramo pohištvene elemente, vodovodne odtoke, elektro instalacije, razsvetljavo in določimo barvne kombincije, ter vam tako pripravimo predogled vaših objektov, ki si jih boste zlahka predstavljali do zadnje podrobnosti.

Prostoru pustimo pečat ter poskrbimo, da notranja oprema funkcijsko in estetsko ugodi vašimi potrebam.

Odločite se lahko za izris celotne hiše interier/exterier ali pa le za izris kuhinje oz. drugih posameznih prostorov.