Hernija naj se zdravi pri zdravniku

Posted on september 12th, 2018 in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Hernija naj se zdravi pri zdravniku

Velikokrat lahko vidimo, da se nekateri ljudje na vsak način izogibajo zdravnikom, spet drugi pa grejo k zdravniku na pregled čisto takoj, pa četudi to ni oz. še ni potrebno. Seveda je težko ujeti vedno pravi trenutek, vendar ko pomislite, da vas daje hernija, si lahko pomagate s prehranskim dodatkom Neuronal, ki ima na telo zagotovo najmanjše posledice oz. vplive na telo, hkrati pa dokazano zelo dobro delovanje. Lahko pa si pomagate tudi s protivnetnimi zdravili, ki jih dobite bodisi na recept ali pa jih poiščete v lekarni proti plačilu. Načeloma pa velja, da če se bolečina, ki jo povzroča hernija, ne umiri v 5. – 6. tednih, je vsekakor prav, da obiščete zdravnika, da vas pošlje na dodatne preiskave, predpiše ustrezno terapijo in tudi predpiše ustrezne vaje.

Kdaj zaradi hernije k ortopedu?

hernija hrbteničnega diska

Do ortopeda vemo, da pri nas težko pridemo. Potrebnega je namreč kar nekaj časa, da sploh pridemo na vrsto, ampak na prvi pregled z napotnico pod nujno ali hitro boste prišli dovolj hitro. Hernija vas sicer do ortopeda spravi v primeru, da se bolečina širi navzdol po nogi, da je noga mravljinčasta, koža je gluha, mravljinčasti so lahko tudi prsti ali pa celo stopalo. Vsekakor je prav, da ortoped natančno pregleda, kaj se dogaja, da slučajno hernija ne škoduje človeku toliko, da ga lahko že ogroža. V kolikor pa nimate kar na enkrat več nadzora na blatom in urinom, pa morate pod nujno takoj k ortopedu in v tem primeru se hernija z operativnim posegom takoj uredi.

Hernija na začetku ni huda

Na začetku, ko se hernija diska pojavi, bolečine jasno niso izjemno hude. Pojavi se bolečina, ki ne izzveni tudi z masažo, ampak je nadležna in ves čas prisotna. Kaj narediti? Enostavno je še najbolje, da takoj pomislite na Neuronal. Dobite ga tako v vseh lekarnah, kot tudi direktno pri ekskluzivnem prodajalcu in proizvajalcu tukaj: http://www.bolec-hrbet.si/hernija.

Ledvena sedežna opora

Posted on julij 22nd, 2011 in Produkti | Komentarji so izklopljeni za Ledvena sedežna opora

Trdimo lahko, da 90% stolov, ki so danes v prodaji ni primernih za človeka z bolečinami v hrbtenici. Večina namreč nudi premalo ali nič ledvene opore. Če pa jo, ta ni nastavljiva. Stoli se delajo masovno zato niso prilagojeni posamezniku. Zato se večina odloči za nakup dragega ergonomskega stola s prilagodljivo višino, ledveno oporo, … To je vsekakor pravilna odločitev, ki pa ni možna v vseh primerih. Za ljudi, ki sedijo 8h dnevno v službi in imajo šefe, ki ne razumejo, da potrebujejo dober stol,  je lahko vsak dan muka. Na srečo obstaja poceni in zelo uporabna rešitev za take težave. Sedežna ledvena opora vam nudi čvrsto in udobno oporo na vseh tipih stolov. Mrežasta zasnova pa zagotovi prost pretok zraka. Opora je primerza za doma, v službi in celo v avtu. Priporočam, da kupite dve in eno vedno vozite v avtu. Tako vas ne bo slab stol nikoli presenetil. Read the rest of this entry »