Izdelava notranje opreme

Posted on februar 8th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Izdelava notranje opreme

Naša ponudba obsega brezplačno svetovanje oziroma pogovor s stranko, da ugotovimo želje in vizijo, ki jo stranka ima, meritve porstorov ter 3D izris prostorov ter na koncu na željo stranke izdelava celotne notranje opreme po 3D vizualizaciji prostora. V Sloveniji je kar veliko centrov s pohištvom in pogosto naletimo na stranke, ki so nezadovoljne in razočarane nad ponudbo. Na žalost se prepozno obrnejo na prave ljudi, ki bi jim lahko pravilno svetovali glede same postavitve pohištva, barv notranjih sten, razporeditve osvetlitve prostora. V današnjem svetu, stranka ponekod na žalost ni cenjena in zaradi tega prihaja do nezaupanja potrošnikov, do dobrih ponudnikov storitev.

Izris-pohistva.com prenova

Posted on avgust 27th, 2010 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Izris-pohistva.com prenova

Poleg prenove prostorov, smo se za vas lotili še prenove spletne strani.
Ponudbi smo dodali izdelavo pohištva oz. celotnega ambienta, s čimer smo dopolnili storitev izrisa ter svetovanja pri prenovi in novogradnji objektov.

3D izris je storitev ki se danes vse bolj uveljavlja. Z kvalitetnim izrisom je manj možnosti za za napačno interpretacijo vaših idej pri izvajalcu, lahko pa tudi v naprej dorečete že skoraj vse detajle.
Nekaterim je izris zelo v pomoč pri izbiri barvne kombinacije – saj lahko v naprej uskladimo barvo pohištva in barvo sten, možna pa je tudi večkratna poprava ali zamenjava barvne kombinacije. Read the rest of this entry »

Izris stanovanja

Posted on februar 3rd, 2010 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Izris stanovanja

Svetovanje, izmera objektov, izdelava tlorisnih rešitev, modelov, tekstur in rendering so le nekatere iz med naših storitev.

V kolikor se pripravljate na gradnjo, ali pa se že soočate s prvimi izzivi in problemi pri izgradnji kvalitetnega prostora za bivanje, ste gotovo že naleteli na situacijo, kjer skica ni bila dovolj za končne odločitve..

Na spletni strani www.izris-pohistva.com, vam ponujamo detajlno virtualizacijo vašega objekta.
V naprej lahko točno pozicioniramo pohištvene elemente, vodovodne odtoke, elektro instalacije, razsvetljavo in določimo barvne kombincije, ter vam tako pripravimo predogled vaših objektov, ki si jih boste zlahka predstavljali do zadnje podrobnosti.

Prostoru pustimo pečat ter poskrbimo, da notranja oprema funkcijsko in estetsko ugodi vašimi potrebam.

Odločite se lahko za izris celotne hiše interier/exterier ali pa le za izris kuhinje oz. drugih posameznih prostorov.