Archive for the ‘Zdravje in lepota’ Category

Svečane obleke za posebne priložnosti

Posted on julij 27th, 2009 in Zdravje in lepota | Komentarji so izklopljeni za Svečane obleke za posebne priložnosti

Ob posebnih priložnostih v življenju si ljudje izbiramo posebne obleke, ki se pritičejo tako pomembnih dogodkom. Mednje spadajo življenski prehodi kot matura in razne obletnice in svečanosti.
V življenju doživimo trenutke, ki nam ostanejo v spominu za vedno. Na posebne priložnosti ob življenskih prehodih se ljudje pripravijo, da so le-ti kar najbolj nepozabni. Mednje sodijo rojstva, birme, poroke, zrelostni obredi kot je matura in diplomiranje, in razne obletnice.

Read the rest of this entry »

Gelirani nohti, manikura

Posted on junij 12th, 2009 in Zdravje in lepota | Komentarji so izklopljeni za Gelirani nohti, manikura

Urejene in lepe roke so odraz človeka, pravijo. Ker se pri nas, v Kozmetičnem in frizerskem salonu Mič Styling Novo mesto že desetletje trudimo za vaš lepši in bolj zdrav videz, smo se posebej potrudili tudi pri ponudbi, kot je manikura, nega rok in izdelava geliranih nohtov. Read the rest of this entry »

Kavitacija – nekirurška liposukcija

Posted on junij 3rd, 2009 in Zdravje in lepota | Komentarji so izklopljeni za Kavitacija – nekirurška liposukcija

Kavitacija je neboleč postopek s katerim v kozmetičnem in lepotnem salonu, s posebno napravo dosežemo, da brez stranskih učinkov zmanjšamo obseg dela telesa, zmanjšamo vsebnost maščobe v telesu in predvsem odstranimo videz pomarančaste kože oziroma celulit.

Kavitacija je  trenutno najbolj dovršen postopek za tovrstne posege. Princip delovanja naprave je v tem, da z močnimi ultrazvočnimi žarki dosežemo, da se maščobne celice razbijejo na tisoče manjših delov, ki se v
telesu s pomočjo utečenih postopkov telesnih organov razgradijo, kot ostale snovi, ki jih zaužijemo s hrano in pijačo. Read the rest of this entry »