Archive for the ‘Storitve’ Category

Pizza za vse okuse

Posted on julij 6th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Pizza za vse okuse

Pizza je jed, ki je poznana po celem svetu. Pizzerija Melita je pizerija, ki vam nudi različne in zelo okusne pizze vseh vrst. Najprej je bila ta jed pripravljena za reveže, vendar je sčasoma postala pizza jed tudi za bogate. Picerija Melita gosti različne goste in vsi so zelo zadovoljni s ponudbo, ki jo nudi Picerija Melita . V začetku so pripravljali samo eno vrsto pizze, tako imenovana pizza margerita. Ta pizza vsebuje sveži, rdeči paradižnik, sveži beli sir mozzarello in seveda še baziliko in zelene olive. Taka pizza je nastala v Neaplju v Italiji. Še daanes je pizza margerita kraljica vseh pizz. Pizzerija Melita nam pripravi odlično pizzo margerito in seveda zraven še veliko paleto vseh vrst pizz.

Read the rest of this entry »

Tudi vi lahko zmagate v iskalnikih!

Posted on april 27th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Tudi vi lahko zmagate v iskalnikih!

Iskalniki so danes glavni vir informacij na spletu. V glavi imamo le nekaj spletnih strani, katerih naslov lahko neposredno vpišemo v naš brskalnik. Za vse ostalo se najprej obrnemo kar na google. Poguglaj to in poguglaj tisto, je postala že stalna fraza, nihče ne reče, naj ponajdijaj (poišči v iskalniku najdi press) kak se reče temu.

Google tako predstavlja tudi najpomembnejši vir obiskovalcev na vašo spletno stran. Večina spletnih strani, ki so pravilno pripravljene, lahko dobiva okoli 75% obiskovalcev iz iskalnika Google. Read the rest of this entry »

Vas vleče na sonce? Pravi odgovor je Malta

Posted on april 27th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Vas vleče na sonce? Pravi odgovor je Malta

Malta, otok sredi Sredozemlja. Ravno dovolj blizu Afrike, da je posončena vse poletje, kljub temu pa ostaja evropska po kulturi in ljudeh, ki jih boste srečali med počitnicami na Malti. Sonce na Malto sije povprečno 3000 ur na leto, kar postavi Malto med najbolj s soncem obsijane evropske destinacije.

Najbolj poznane znamenitosti Malte so glavno mesto Valleta, s svojim čudovitim obzidjem, Blue Cave in starodavnimi templji. Templji, ki jih uradno imenujejo Megalithic Temples of Malta, spadajo tudi na UNESCOv seznam svetovne dediščine in so bili zgrajeni med 3600-3000 pred Kristusom. Predstavljajo najstarejše samostoječe zgradbe na svetu, sama Malta pa je bila naseljena že v času 5000 let pred Kristusom. Read the rest of this entry »

Žabje gostovanje

Posted on april 18th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Žabje gostovanje

Zabec.net je ponudnik, ki ponuja spletno gostovanje s strežniki v Sloveniji.
Prednosti so brezplačno DNS gostovanje, brezplačen prenos spletne strani od starega ponudnika, ipv6 gostovanje in še in še.
Najbolj prodajan paket Rega za 2,85 € / mesec prinese resnično velikih 2,1 GB prostora in zadostuje za večino spletnih uporabnikov

Popolnoma podpira vse znane skripte, kot so Joomla, WordPress, Magento ali OpenX. Vse pa lahko enostavno namestite tudi preko kontrolne plošče tudi sami in tako izredno hitro pričnete z svojo spletno stranjo.

Zabec je edini ponudnik, ki se na telefon oglaša cel dan do 20 ure in vas tako nikoli ne pusti na cedilu pri še tako zapletenih težavah.

Razrez ploskovnih materialov – naročite si leseno polico za v omaro kar iz domačega naslonjača

Posted on april 5th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Razrez ploskovnih materialov – naročite si leseno polico za v omaro kar iz domačega naslonjača

Razrez ploskovnih materialov se sliši tuje, pod to besedo pa se skriva storitev, ki omogoča, da si naročite manjkajoče police za v omare, nov kuhinjski pult, ali pa nova vratca na omari kar iz naslonjača – v skoraj poljubnem odtenku in poljubni dimenziji.

Predstavljamo prenovljeno in poenostavljeno aplikacijo spletnega naročila za razrez ploskovnih materialov.
razrez plošč oz. ploskovnih materialov in abs lepljenje

Sedaj omogoča kombiniranje 0.5 in 2mm robu na istem elementu, Mesto ABS-a se določi s klikom na sivi okvir izbranega dekorja, pri čemer en klik rob obarva oranžno in pomeni 2mm, drugi klik pa obarva rob modro, pomeni pa 0.5mm.

Read the rest of this entry »

Izdelava spletnih strani

Posted on februar 17th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Izdelava spletnih strani

Ste lastnik kakšnega podjetja? Želite svoje podjetje promovirati preko spleta a ne veste kako? Zanesite se na nas, saj je izdelava spletnih strani tisto v čemer smo najboljši!

Vsi se še kako dobro zavedamo, da v sodobnem času vse bolj na pomenu pridobiva tehnologija in multimedija. Internet je danes nujno zlo, ki je zasvojilo tako mlado kot tudi staro prebivalstvo našega planeta. Zato je kakovostna izdelava spletnih strani še kako pomembna. S pomočjo spletnih strani lahko podjetja oglašujejo svojo dejavnost in nenazadnje promovirajo tudi sama sebe in morebitno lastno blagovno znamko. Read the rest of this entry »

Facebook aplikacije

Posted on februar 17th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Facebook aplikacije

Bodo socialna omrežja popolnoma »iztrebila« pristne človeške stike in odnose? So facebook aplikacije premeteni načini za pridobivanje podatkov?

Facebook je socialno omrežje, ki je v sodobnem času postalo zelo popularno med ljudmi različnih starosti. Po zadnjih podatkih naj bi število aktivnih uporabnikov presegalo 500 milijonov, kar je presenetljiv in hkrati zaskrbljujoč podatek. Počasi se pričnemo spreševati ali je facebook resnično izdelan in namenjen za vzdrževanje tako imenovanih socialnih stikov ali gre zgolj za premeteno »marketinško«potezo. Glede na to, da verjetno že povsod na profilu kamor koli pogledate, opazite kakšne facebook aplikacije. Read the rest of this entry »

Kaj je IPv6

Posted on februar 13th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Kaj je IPv6

Kaj je IPv6
Februarja 2011 so pri krovni organizaciji IANA podelili zadnje 4 bloke IP naslovov, kot jih poznamo in to pomeni konec! No ni še tako kritično, regionalni in lokalni ponudniki naj bi imel še zalog za nekaj let vendar se prehod na IPv6 nezadržno bliža.

Kaj to pomeni za moje gostovanje?
Ponudniki gostovanja bodo morali svoje strežniki vklopiti na IPv6 omrežje in omogočiti »dual-stack«, kjer strežnik posluša na IPv4 in IPv6 naslovih.
Do danes večina ponudnikov v Sloveniji tega še ni storilo in pri tem prednjači edino Zabec.net Read the rest of this entry »

Izdelava notranje opreme

Posted on februar 8th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Izdelava notranje opreme

Naša ponudba obsega brezplačno svetovanje oziroma pogovor s stranko, da ugotovimo želje in vizijo, ki jo stranka ima, meritve porstorov ter 3D izris prostorov ter na koncu na željo stranke izdelava celotne notranje opreme po 3D vizualizaciji prostora. V Sloveniji je kar veliko centrov s pohištvom in pogosto naletimo na stranke, ki so nezadovoljne in razočarane nad ponudbo. Na žalost se prepozno obrnejo na prave ljudi, ki bi jim lahko pravilno svetovali glede same postavitve pohištva, barv notranjih sten, razporeditve osvetlitve prostora. V današnjem svetu, stranka ponekod na žalost ni cenjena in zaradi tega prihaja do nezaupanja potrošnikov, do dobrih ponudnikov storitev.

Potovanje na Tenerife

Posted on februar 6th, 2011 in Storitve | Komentarji so izklopljeni za Potovanje na Tenerife

Največji in turistom najbolj poznan ter priljubljen otok Kanarskih otokov je velik približno 1 tisoč kvadratnih kilometrov, na njem pa živi milijon ljudi, kar predstavlja skoraj polovico prebivalcev Kanarskih otokov. Vsako leto se jim pridruži še veliko števili turistov, ki želijo uživati na tem čudovitem otoku. Last minute Tenerife potovanja omogočajo tudi vam, da si privoščite počitek ali zabavo na tem otoku.

Vsi poznamo čudovite plaže, ki jih ponuja ta otok in ostali otoku v tej verigi, hotele, kjer dobite vse kar vam srce poželi in zanimive plaže, kjer se vsak trenutek nekaj dogaja.

Ne poznamo pa drugih zanimivosti teh otokov. Ste vedeli, da ima otok Tenerife najvišjo točko Španije? Ki je poleg tega še na seznamu World Heritage Site, UNESCA? Gre za tretji najvišji vulkan na svetu, poimenovan  El Teide. Read the rest of this entry »