Archive for the ‘Moda’ Category

Najbolj nas razveseli poceni in kvaliteten izdelek

Posted on marec 24th, 2017 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Najbolj nas razveseli poceni in kvaliteten izdelek

V današnjih časih je tako, da moramo ves čas gledati na cene ter seštevati, odštevati in tako dalje. Plače so slabe, v trgovinah pa je vse dražje. Nihče se ne ozira na nas in sami moramo poskrbeti, da se prebijemo skozi mesec. Če smo dovolj iznajdljivi, lahko tudi kaj privarčujemo, toda to je v današnjem času že pravljica. Ravno zaradi tega ljudje vse pogosteje raziskujemo, tudi preko spleta, kje bi lahko prišli do cenejših izdelkov. Tudi ko kupujemo stvari, ki niso osnovne in jih ne potrebujemo nujno, v današnjem času raje zaidemo na splet, saj je splošno znano, da so tam izdelki kvalitetni in cenejši. Read the rest of this entry »

Spodnje perilo, pisana in nepisana pravila

Posted on marec 21st, 2017 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Spodnje perilo, pisana in nepisana pravila

Spodnje perilo so navadne spodnjice , boksarice, tangice ter različne druge izvedbe.

Različno spodnje perilo ne kaže zgolj okus, ampak tudi skrb za človekovo zdravje . Funkcija zdravju primerno velikokrat ne gre skupaj z modo ali priljubljenostjo. Poznamo veliko primerov, kjer ima spodnje perilo pomembnejšo funkcijo v estetiki, izgledu, prilagajanju modi, kot skrbi za zdravje. Kdor želi dati večjo težo zdravemu načinu življenja, se lahko posvetuje s strokovnjaki. S tem se odstrani vsak dvom, pridobi pa se pomembne smernice za nakup. Takšno znanje nam bo pomagalo, da bomo spodnje perilo znali oceniti po zgolj nekaj ključnih informacijah. Vsako spodnje perilo jih ima zapisane, oznake je dobro poznati ter jih ocenjevati na podlagi svojih izkušenj. Pri tem pogledamo oznake aktualnega, ter z povezano osebno izkušnjo ocenjujemo spodnje perilo v ponudbi. Read the rest of this entry »

Pasovi za moške v spletni trgovini Benn.si

Posted on februar 28th, 2017 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Pasovi za moške v spletni trgovini Benn.si

Pogosto se nam zgodi, da imamo pri nakupovanju oblačil največje težave pri nakupovanju modnih dodatkov, ki poskrbijo za to, da so naša oblačila videti še lepša in še bolj kakovostna. Vse trgovine, tako spletne kot tudi navadne, ki se ukvarjajo s prodajo oblačil, ponujajo tudi modne dodatke, kamor uvrščamo zelo veliko stvari. Read the rest of this entry »

Zanimive moške srajce s kratkimi rokavi

Posted on avgust 20th, 2016 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Zanimive moške srajce s kratkimi rokavi

Če ste ljubitelji srajc, potem veste, da izbira ni vedno prav pestra in da je včasih v trgovinah težko dobiti tisto, kar iščete, sploh če ste tipični moški, ki ne hodi prav rad po trgovinah in raje počne kaj drugega. Read the rest of this entry »

Kilimanjaro je modra izbira aktivne osebe

Posted on julij 9th, 2016 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Kilimanjaro je modra izbira aktivne osebe

Aktivne osebe lahko Kilimanjaro nagradi s čudovito izkušnjo. Urbani svet nas je v veliki meri oddaljil od narave, s tem smo izgubili veliko dobrih lastnosti. vrnitev k naravi se velikokrat sliši kot oglasno sporočilo, mnogi pa s tem izrazom imenujejo svoj prosti čas. Naravno okolje je nekaj od česar človek ne more biti odrezan, čeprav se nekateri trudijo. Rastline imamo konec koncev tudi v urbanih džunglah, na žalost jih ne opazimo ter ne vemo kako vplivajo na kakovost življenja. Read the rest of this entry »

Moški puloverji za mlade, a urejene

Posted on julij 8th, 2016 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Moški puloverji za mlade, a urejene

Mladi moški se včasih glede oblačil ne znajdejo ravno najbolje. Po eni strani si želijo biti urejeni, po drugi ne želijo nositi srajce, suknjiča in kravate.Rešitev so seveda moški puloverji, ki so danes na voljo v toliko različnih stilih, da lahko gotovo najdejo primernega za vsako priložnost. Read the rest of this entry »

Odločite se za manikuro

Posted on junij 26th, 2016 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Odločite se za manikuro

Ko te prijateljica vpraša zakaj hodiš na manikuro, imaš za njo verjetno jasen odgovor. Nekatere želijo biti lepe, zato naredijo nekaj zase oz. naredijo to tiste, ki to znajo. Read the rest of this entry »

Otroška oblačila – body za dojenčke

Posted on oktober 14th, 2015 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Otroška oblačila – body za dojenčke

Kako se sodobna otroška oblačila razlikujejo od tistih, ki so jih za nas uporabljali naši starši? Pri najmlajših pravzaprav ne gre za veliko razliko, kajti osnovno oblačilo za prvo leto življenja je še vedno body za dojenčke.

Materiali in kroji za otroška oblačila so se precej spremenili, saj so oblačila za otroke vse bolj podobna oblačilom za odrasle, pa tudi domača izdelava ni več potrebna, saj je tekstil postal precej poceni. Kljub temu pa pri oblačilih za dojenčke še vedno velja, da je najbolje poskrbeti za to, da so ta v prvi vrsti praktična, šele nato pa se ozirati na njihov videz. Tako je body za dojenčke še vedno zelo priljubljen. Zakaj?

Medtem, ko otroška oblačila za večje otroke starši že izbiramo glede na njihov namen (za doma, za v vrtec, za šport, za pomembnejše dogodke itd.,), so dojenčki glede oblačenja nezahtevni in body za dojenčke lahko uporabljamo za vse situacije in namene. Bistveno je predvsem to, da gre za oblačilo, ki lahko pozimi služi kot spodnje in preko njega nadenemo še majičko ali jopico, spodnji del otroka pa oblečemo v hlače, poleti pa je lahko body za dojenčke tudi povsem samostojno zgornje oblačilo – ali pa v vročih poletnih mesecih tudi vse, kar ima otrok na sebi. Body tako spada med najbolj uporabna otroška oblačila, ker so bodyji izdelani iz bombaža, pa tudi za najbolj koži prijazna. Pri dojenčkih je namreč potrebno veliko pozornosti posvečati koži, še zlasti ob porastu različnih kožnih obolenj kot je kontaktni dermatitis in podobno.

Ko nakupujete otroška oblačila za dojenčka, se torej velja dobro založiti z bodyji. Ker so ti koži prijazni, hkrati pa so precej neobčutljivi in omogočajo, da jih zelo pogosto peremo, brez česar pri dojenčkih pač ne gre. Je pa res, da imamo vseeno več izbire kot nekoč – vsaj kar se tiče barv in različnih potiskov, ki naredijo tudi bodyje prijetne za oko, s tem pa naše otroke še toliko bolj ljubke.

Kupovanje nakita na spletu

Posted on julij 26th, 2015 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Kupovanje nakita na spletu

Tudi na internetu je prodaja nakita vedno bolj pogost posel, ki se ga loteva vedno več spletnih trgovin. Nekaj časa je namreč to bila niša, za katero je bilo veliko povpraševanja in iskanja tudi na internetu, ponudba pa je bila kljub temu zelo majhna. Read the rest of this entry »

Spletna trgovina z oblačili

Posted on junij 18th, 2015 in Moda | Komentarji so izklopljeni za Spletna trgovina z oblačili

Z razvojem interneta v zadnjih desetletjih se je pojavila tudi povsem nova vrsta nakupovanja, ki danes skorajda že prednjači po vsem razvitem svetu. Gre seveda za spletno nakupovanje, ki prinaša številne prednosti, pa tudi nekatere pomanjkljivosti v primerjavi z običajnim nakupovanjem v fizičnih prodajalnah. Že veliko dejanskega nakupovanja poteka preko spleta, še več pa je tistih, ki se na internetu pred nakupom informirajo o izdelkih in storitvah, zaradi česar je postal svetovni splet prvo prodajno orodje spretnih komercialistov. Da bi izkoristili vse prednosti spletnega nakupovanja moramo zato ravnati previdno, kar predvsem velja pri nakupovanju na spletnih trgovinah z oblačili. Read the rest of this entry »